Авточасти Онлайн Ав...
 
Notifications
Clear all
Авточасти Онлайн Автосклад - Avto.BIM.BG
Авточасти Онлайн Автосклад - Avto.BIM.BG
Group: Registered
Joined: 2021-10-25
New Member

About Me

Моля, обърнете внимание, че поради разликите между различните Monote : Моля, прочетете преди да купите1. И най - важното трансмисионни масла на различни производители не се смесват, поради различния химичен състав, добавки и технология на производство. Освен да смазват триещи се повърхности, всички моторни масла охлаждат определени части на двигателя и имат и почистващо действие. Според Международната търговска администрация в Министерството на търговията - „частите за следпродажбено обслужване са разделени на две категории: резервни части и аксесоари". Според конструкцията си гумите са диагонални и радиални, като последните изместват диагоналните при леките автомобили. На пазара има голямо разнообразие от резервни части с различно качество и цени за почти всички модели и марки автомобили. Това съвсем не означава, че всички алтернативни авточасти са с ниско качество - напротив в някои случаи те са с по-високо качество от оригиналните. Ако сте наш клиент, ние ще ви дадем малък подарък, надявам се, че можете да ни дадете 5 звезди и да предоставите положителна обратна връзка за вашата поръчка. За вашата поръчка, преди да направите поръчката, ако не, пакетът може да не бъде получен2.

 

 

 

 

За добрата работа на една спирачна система в автомобила основна роля играе спирачната течност. Той е записан в талона на автомобила и е маркиран на табела на купето под капака на двигателя. Особено полезни са така наречените модули за фарове, които автоматично включват светлините при пускане на двигателя. От нашия мaгaзин за велосипеди можете да получите бързо, лесно и удобно моделa и аксесоарите, в които ще се влюбите. В нашия магазин за велосипеди ще откриете огромно разнообразие от висококачествени световноизвестни марки велосипеди, както и всички необходими аксесоари за поддържането им. Това са всички резервни части и материали, батерии с отстъпка необходими за поддържането и ремонта на автомобилите. За всички кори и подкалници се предлагат и подходящи крепежи за монтиране. Кори и подкалници - те са кори под двигател: пластмасови и метални кори под двигател. Брони: предна броня и задна броня и са метални или пластмасови. Изработват се от метал или пластмаса. Изработват се от плюш, тъкан текстил, велур, кожа, екокожа, полиестер, алкантар и козина. Освен при смяна на маслото филтрите се сменят и на определен пробег.

 

 

 

 

Смяна на антифриз се извършва на 5 години и на предписан пробег или при покачване на точката на замръзване. Веждите също са леви и десни и както калниците се изработват от метал или пластмаса. Изработват се от стоманена сплав, неръждаема стомана, алуминий, титаниеви сплави или от различни композитни пластмаси като стъклопластика, карбон и кевлар. Изработват се гумени калобрани, както и от еластична пластмаса, композитни материали и метал. Предлагат се обслужваеми и необслужваеми акумулатори. Повечето нови акумулатори са необслужваеми и са изработени по иновативни технологии като: гелови, AGM, технология калций - калций, PUNCH и много други. Могат да са двустранни, оборудвани с четка, телескопична дръжка, с мърдащо се рамо, с удължена дръжка с лопата, с ръкавица, електрическа стъргалка за лед и с Led светлина и други. Те имат сътветното обозначение, което указва цокъла на монтиране и вида на автомобилната крушка, както и силата на светлината и вида светлина. За почистване на двигателя и подобряване и удължаване на експлоатационния срок на маслото. За подобряване на горивото се предлагат добавки за повишаване на октановото число при бензина или добавка за бензин и на цетаново число при дизеловото гориво или добавка за дизел, за премахване на вода от горивото и за намаляване разхода на гориво.

 

 

 

 

Към възстановяващите са добавка за масло на двигател, което се използва с цел да се подобри компресията и мощността и да се изгладят малки драскотини по цилиндрите на двигателя. Окачване на автомобила - амортисьори:преден амортисьор и заден амортисьор, главина предна ос и главина задна ос, лагери главини, носач, втулки за носачи, тампони за носачи, прахозащитни маншони и противоударни тампони, стабилизираща щанга и тампони стабилизираща щанга, шарнири. Предлаганите кабели за запалване са: кабели за подаване на ток от акумулатор на акумулатор и такива от запалката на автомобила към запалката на другия автомобил или към акумулатора. При скоростните кутии основен фактор при избора на масло е видът на скоростната кутия - механична или автоматична. Маслото за автоматична скоростна кутия има обозначение ATF и е с ярко червен или зелен цвят. Винаги се сменят и двете гуми на една ос, например двете предни гуми или двете задни гуми. Авточасти спирачна система - спирачни дискове и барабани, предни накладки и задни накладки, спирачни маркучи, спирачна помпа - ремонтен комплект спирачна помпа и спирачни цилиндри, гумички спирачни цилиндри. Кормилно управление - авточасти кормилна кутия, мъжки чанти магазин кормилна помпа и кормилни щанги и накрайници.

Location

Occupation

kinggear-discount.news
Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share: